Leczenie raka piersi: Nowe leki i strategie.
Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się dużą ilość warzyw. Warzywa to bardzo bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To naturalnie dzięki ich spożyciu, jelita się dezynfekują, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek także pożąda, a nie ma ich w warzywach – przetestuj błonnik z ananasem + cla. Kluczowym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, po największej części kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada pić niemało mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest niedozwolny. Towary zbożowe oraz mleczne wolno jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to przeważnie 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, niezwykle chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Do tego bogata jest w błonnik, który ma kolosalne znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.
1. Znajdź więcej
2. Przeczytaj więcej
3. Znajdź tutaj
4. Zobacz teraz
Medycyna estetyczna: Nowe trendy i technologie.